tiistai 5. tammikuuta 2010

Jee,jee...

Eilen alotettiin harjoittelut belgihiihtoon!:) Ei kyllä sujunu IHAN niinku olin ajatellu. Mä en nimittäin pysyny pystyssä hyvin. Siis hiihto onki paljon vaikeempi laji, ku muistin! Cami oli ihan ihmeissään eka. Yritti repii hihasta, hyppii päälle ja haukkua korvaan! Vähän aikaa ku sille karjuin ni tajus ettei Äiti siis olekaan vaarassa karata noilla jutskilla, vaan mukana pysyy ku hölkkää. :D Lähettii metsää hiihtää Sipoossa, ku ladulle en viittiny, ku neitihän pomppis sit kaikkien päälle, ku niin "oudosti" liikkuu ja viel uhkaavasti meitä kohtaan?! Nii tuli tosta mieleen et Cami on alkanu keksiä hyppiä haukkuen ihmisten päälle, jotka kävelee meit vastaan oudosti tai jotain liian läheltä?????? Onks joku murrosiän mörkö-juttu vai mitä?

Oltiin aamulla myös lääkärissä ku Camin korvaa kutiaa koko ajan ja sitä ravistelee. Ei kyl näyttäny punaselta mut vein kuiteski. Ei selvää tulehdusta, mut tipat saatiin. Cami ollu vanhemmilla hoidossa, ni ne sano et sil meni yks kerta lunta korvaan, ni varmaan siitä. Niin ja meijän neiti on saanu massaa luiden ympärille! Ihanaa! ;) Käytin sen vaa'alla ja painoa oli n. 21,35 (20,35?). Hyvä ei näytä niin ruikulilta. Ja siis ei pullea, vaan lihaksia ja turkkia!:D

Iltapäivällä lähetään mejän poppoon kans hämeenlinnaan sukulaisia moikkaamaan. JEEE! :) Camille siellä on vanha tuttu, ESA-tiibetinspanieli, Peten tädin koira.

Sanna on meille kaikkee jo keksiny: keväällä näyttelyitä Lahdesta, Tanskaan ja Viroon sekä ekat VIRALLISET AGI-KISAT Ahvenanmaalla!!!IIIKKKKKK!:D Ihanaa et on joitain mitä odottaa!


1 kommentti:

  1. Siis ihanaa paasette matkustamaan yhdessa!
    Hurjan hienoa :)
    Ja eikohan toi hiihtokin tosta kohta parane.
    Meet vaan ahkerasti aidin kanssa sinne laduille hihihi ;)
    Osaan oikein kuvitella teidat siella pipot vinossa..
    Rakkaudella: St tropez

    VastaaPoista